ŠKOLA ZA PSE – DRESURA PASA

Škola za pse Alpha Dog

Posjedovanje pas treba Vam osigurat veliku radost i druženje, ne dodatni teret ili beskrajni izvor frustracije, kao što je nažalost, često slučaj.
Bez obzira da li se radi o malom ili velikom psu, mladom ili u godinama, službenom ili psu čuvaru, škola za pse (dresura pasa) Alpha Dog Team stoji Vam na raspolagnju svojim iskustvom i kvalitetom dokazanom brojnim osvojenim domaćim i međunardonim nagradama i priznanjima za dresuru pasa.
Školovanje pasa (dresura pasa) vršimo po ispitnim programima ili prema Vašim potrebama te naravno prema mogućnostima Vašeg psa, po najsuvremenijim metodama što potvrđuju naši rezultati u radu sa psima.
Bez obzira na pasminu i namjenu naša škola za pse (dresura pasa) nudi vam školovanje za osnovnu poslušnost, naprednu poslušnost, socijalizaciju, službene dresure i isto tako dreseure za pse čuvare.

Na raspolaganju su Vam sljedeći programi:

– Np-s
– Np-a
– Np-b
– Np-tr
– Ipo-I
– Ipo-II
– Ipo-III
– Ipo-fh

Loading...

Također vršimo invidualne i/ili grupne tečajeve, ili uzimamo pse k sebi na smještaj i školovanje. Više od dvadesetak pasa koji su proizvod naše škole danas uspješno rade u MUPu RH. Najveći broj njih je u svrhu zaštitno-tragačkih ili napadačkih namjena.

Kvaliteta i profesionalnost dokazani su kroz ostvarene rezultate, kao vice prvaci i prvaci Republike Hrvatske 2014., 2015., 2016., 2017., 2018. i 2019. godine.

Test socijalizacije

Socijalizacija pasa je postupak dresure psa kako bi se mogao održavati u bliskoj vezi s ljudima i drugim psima. Socijalizirani psi mogu komunicirati s drugim neagresivnim psima bilo koje veličine i oblika i razumjeti način komunikacije.

Kao licencirani aktivisi HKS-a provodimo licencirano testiranje socijalizacije za opasne pse.

Rješenje o imenovanju

Za sve detaljnije informacije i/ili slobodni termin za testiranje Vašeg pas, stojimo Vam na raspolaganju putem telefona 098 414 113 i/ili email-a.

škola za pse

Alpha Dog Team

škola za pse

škola za pse

škola za pse

Naša kvaliteta i garancija su višegodišnje iskustvo i preporuke više od 2.000 zadovoljnih vlasnika pasa.

Hotel za pse

Naša preporuka je kvaliteta koja je garancija višegodišnje iskustvo i preporuka više od 2.000 zadovoljnih vlasnika pasa.