O NAMA

Hotel za pse Alpha Dog Team u potpunosti je podređen potrebama i zahtjevima pasa, ne samo infrastrukturom već i prirodnim okruženjem te predanosti profesionalnog osoblja koje Vam je na raspolaganju 24/7.

Naša briga, predanost, profesionalnost i iskustvo jamči sigurno, ugodno i zabavno okruženje za Vašeg ljubimca, a Vama mir i osjećaj da ste za svog ljubimca osigurali maksimalno.

Naši markiranti i instruktori za školovanje pasa licencirani su pri Hrvatskom kinološkom savezu, a naša preporuka je višegodišnje iskustvo i kvaliteta koju potvrđuju ostvareni rezultati.

Alpha Dog Team osnovan u svrhu predstavljanja na državnim natjecanjima i prvenstvima sa ciljem kako bismo ovaj izuzetan sport približili javnosti i početnicima u istome.

Kroz Alpha Dog Team hotel i školu dosad je prošlo više od 2.000 pasa različitih uzrasta i pasmina, što samo po sebi govori o kvaliteti naših usluga.

Loading...

Svakodnevno radimo na unaprijeđenju naše infrastrukture kao i na unaprijeđenju edukacije naših djelatnika, sa ciljem unaprijeđnja usluga za Vas i Vašeg ljubimca.

Naša kvaliteta i garancija su višegodišnje iskustvo i preporuke više od 2.000 zadovoljnih vlasnika pasa.

Rezultati

Loading...

Prvak Hrvatske u Športskoj radnoj kinologiji za 2004. godinu po programu IPO I

Državni prvak u radu školovanih pasa za 2005. godinu po programu IPO III

Drenningov memorijal za 2005. IPO II 2. mjesto

Državni prvak u radu školovanih pasa za 2006. godinu po programu IPO III

Svjetsko prvenstvo u radu školovanih pasa IPO III Nova Gorica 55. mjesto A 90, B 83, C 91

Državni prvak u radu školovanih pasa za 2007. godinu po programu IPO III

Državni prvak u radu školovanih pasa za 2008. godinu po programu IPO III

Prvaci Republike Hrvatske 2014., 2015., 2016., 2017., 2018. i 2019.

K-9 Projekt

U okviru K9 projekta surađujemo s vojnim i policijskim institucijama širom svijeta, a naročito s SAD-om, gdje su naši psi prepoznati kao vrhunski proizvod temeljen na znanju i iskustvu i svakodnevno dokazuju radom kvalitetu u raznim teškim i opasnim realnim uvjetima i situacijama.

Robert Kranjčec u SAD-u, centru K9 Academy International kao voditelj za rad K9 Euro-Team-a.

Hotel za pse

Naša preporuka je kvaliteta koja je garancija višegodišnje iskustvo i preporuka više od 2.000 zadovoljnih vlasnika pasa.